In our Liberty Update commentary entitled "No, Scandinavia Doesn't Vindicate Socialism" this week, we…
CFIF on Twitter CFIF on YouTube
Image of the Day: Gallup Poll on Americans' View of Job Market Hits All-Time Record

In our Liberty Update commentary entitled "No, Scandinavia Doesn't Vindicate Socialism" this week, we rightly ridicule admitted socialist Bernie Sanders, including his odd claim that "we now have an economy that is fundamentally broke and grotesquely unfair."  Well, as this Gallup survey illustrates, he's swimming upstream against American public opinion.  Specifically, in a survey that Gallup has conducted periodically since 2001, the public's view of the job market has now hit an all-time record high:

. [caption id="" align="alignleft" width="720"] Sorry, Socialists[/caption]

 

. Perhaps this helps explain why Sanders has suddenly plummeted in 2020 Democratic candidate surveys, although one wonders how long people like Elizabeth Warren can avoid the same fate.

 …[more]

June 14, 2019 • 02:30 pm

Liberty Update

CFIFs latest news, commentary and alerts delivered to your inbox.
Jester's CourtroomLegal tales stranger than stranger than fiction: Ridiculous and sometimes funny lawsuits plaguing our courts.
CFIF Christmas Quiz Print
By CFIF Staff
Thursday, December 21 2017

Take our 12-Question Christmas Quiz and test your knowledge of Christmas-related Americana.

(Answer key may be found at the bottom)


1. In which one of the following years did Congress declare Christmas to be a federal holiday?

a. 1776
b. 1781
c. 1870
d. 1890


2. The iconic rosy-cheeked picture of Santa Claus was originally created as an advertisement for which one of the following?

a. Budweiser Beer
b. Coca Cola
c. Rockefeller Center
d. Radio City Rockettes


3. Which one of the following U.S. cities outlawed the celebration of Christmas, from 1659 to 1681?

a. Boston, MA
b. Charleston, SC
c. Greenwich, CT
d. Roanoke, VA


4. Who was the first U.S. President to spend Christmas in the White House?

a. George Washington
b. John Adams
c. Thomas Jefferson
d. James Madison


5. Which one of the following newspapers first published the poem "'Twas The Night Before Christmas"?

a. New York Times
b. Washington Post
c. Boston Herald
d. Troy Sentinel


6. Which one of the following states was the first to see the opening of retail Christmas tree lots, in 1851?

a. Maine
b. New York
c. Virginia
d. West Virginia


7. In which one of the following years did the official Christmas tree tradition at Rockefeller Center begin?

a. 1803
b. 1863
c. 1903
d. 1933


8. Which of the following was the first state to designate Christmas as a public holiday?

a. Alabama
b. Connecticut
c. Pennsylvania
d. South Carolina


9. Which of the following was the last of the 48 contiguous states to designate Christmas as a public holiday?

a. Arizona
b. Alaska
c. Oklahoma
d. West Virginia


10. Which U.S. President was the first to send out official White House Christmas cards?

a. John Adams
b. Calvin Coolidge
c. William McKinley
d. Ronald Reagan


11. Who was the first President to broadcast a Christmas message via short-wave radio?

a. Franklin D. Roosevelt
b. Dwight D. Eisenhower
c. Herbert Hoover
d. Harry S. Truman


12. Which one of the following First Ladies established the custom of decorating an official tree in the White House, a tradition which endures today?

a. Abigail Adams
b. Frances Cleveland
c. Lou Henry Hoover
d. Jacqueline Kennedy


-----------------------------------------------
Merry Christmas & Happy New Year from everyone at the Center for Individual Freedom!

Answers: 1(c); 2(b); 3(a); 4(b); 5(d); 6(b); 7(d); 8(a); 9(c); 10(b); 11(b); 12(c)

Question of the Week   
Prior to 2016, what was the last Presidential election year in which the candidate who won had never before held elected public office?
More Questions
Quote of the Day   
 
"President Trump's detractors are trying to play down the significance of the US-Mexico immigration deal, saying it is largely comprised of actions that Mexico had already agreed to many months ago.Nice try. If Mexico had truly agreed to implement many of these measures in December, then why had they not been implemented six months later? As even Mexican officials acknowledge, it was Trump's threat…[more]
 
 
—Marc Thiessen, American Enterprise Institute Fellow
— Marc Thiessen, American Enterprise Institute Fellow
 
Liberty Poll   

Should the 2020 U.S. Census add a multi-part question regarding U.S. citizenship, including specifically whether the respondent is or is not a U.S. citizen?