In our latest Liberty Update, we highlight the benefits of the Trump Administration's deregulation effort…
CFIF on Twitter CFIF on YouTube
Poll: Americans Overwhelmingly Agree with Trump's Pandemic Deregulation Initiative

In our latest Liberty Update, we highlight the benefits of the Trump Administration's deregulation effort, both pre-pandemic and going forward, and how a budding effort among Congressional leftists to impose a moratorium on business mergers would severely undermine that effort.  Rasmussen Reports brings excellent news in that regard, as large majorities of Americans agree with Trump rather than hyper-regulatory leftists:

The latest Rasmussen Reports national telephone and online survey shows that 58% of likely U.S. voters approve of Trump's decision to temporarily limit government regulation of small businesses to help them bounce back.  Just 26% are opposed, while 17% are undecided."

Sadly but perhaps predictably, those on the left stubbornly disagree:

The president's action has triggered…[more]

May 26, 2020 • 12:43 PM

Liberty Update

CFIFs latest news, commentary and alerts delivered to your inbox.
Jester's CourtroomLegal tales stranger than stranger than fiction: Ridiculous and sometimes funny lawsuits plaguing our courts.
CFIF Christmas Quiz Print
By CFIF Staff
Thursday, December 21 2017

Take our 12-Question Christmas Quiz and test your knowledge of Christmas-related Americana.

(Answer key may be found at the bottom)


1. In which one of the following years did Congress declare Christmas to be a federal holiday?

a. 1776
b. 1781
c. 1870
d. 1890


2. The iconic rosy-cheeked picture of Santa Claus was originally created as an advertisement for which one of the following?

a. Budweiser Beer
b. Coca Cola
c. Rockefeller Center
d. Radio City Rockettes


3. Which one of the following U.S. cities outlawed the celebration of Christmas, from 1659 to 1681?

a. Boston, MA
b. Charleston, SC
c. Greenwich, CT
d. Roanoke, VA


4. Who was the first U.S. President to spend Christmas in the White House?

a. George Washington
b. John Adams
c. Thomas Jefferson
d. James Madison


5. Which one of the following newspapers first published the poem "'Twas The Night Before Christmas"?

a. New York Times
b. Washington Post
c. Boston Herald
d. Troy Sentinel


6. Which one of the following states was the first to see the opening of retail Christmas tree lots, in 1851?

a. Maine
b. New York
c. Virginia
d. West Virginia


7. In which one of the following years did the official Christmas tree tradition at Rockefeller Center begin?

a. 1803
b. 1863
c. 1903
d. 1933


8. Which of the following was the first state to designate Christmas as a public holiday?

a. Alabama
b. Connecticut
c. Pennsylvania
d. South Carolina


9. Which of the following was the last of the 48 contiguous states to designate Christmas as a public holiday?

a. Arizona
b. Alaska
c. Oklahoma
d. West Virginia


10. Which U.S. President was the first to send out official White House Christmas cards?

a. John Adams
b. Calvin Coolidge
c. William McKinley
d. Ronald Reagan


11. Who was the first President to broadcast a Christmas message via short-wave radio?

a. Franklin D. Roosevelt
b. Dwight D. Eisenhower
c. Herbert Hoover
d. Harry S. Truman


12. Which one of the following First Ladies established the custom of decorating an official tree in the White House, a tradition which endures today?

a. Abigail Adams
b. Frances Cleveland
c. Lou Henry Hoover
d. Jacqueline Kennedy


-----------------------------------------------
Merry Christmas & Happy New Year from everyone at the Center for Individual Freedom!

Answers: 1(c); 2(b); 3(a); 4(b); 5(d); 6(b); 7(d); 8(a); 9(c); 10(b); 11(b); 12(c)

Question of the Week   
The largest-ever helicopter evacuation took place during which of the following conflicts?
More Questions
Quote of the Day   
 
"Everyone is so afraid now. I grew up idolizing Evel Knievel. Kids now idolize Greta Thunberg."…[more]
 
 
—Tweet by Adam Carolla, Host of The Adam Carolla Show on Podcast One and Three Times New York Times Best Selling Author
— Tweet by Adam Carolla, Host of The Adam Carolla Show on Podcast One and Three Times New York Times Best Selling Author
 
Liberty Poll   

Until this week, the U.S. House has required Members to be physically present to vote. Due to coronavirus, "proxy voting," allowing Members to cast votes for absent colleagues, is now being used. Should "proxy voting" be allowed to continue?